Kvällens DD omgång går på Bodentravet och som vanligt har vi några finska gäster. Jag försöker att fälla storfavoriten i DD-1 och går på ett singelstreck i DD-2. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

I DD-inledningen har vi en storfavorit i 3 Deweykidumnhowe som är högkapabel när allt stämmer för honom, senast tog han en snygg seger från bakspår och jag tycker han blir lite väl stor favorit idag. Eftersom han kan agera osäkert så väljer jag och gardera honom och hoppas på skräll. 5 Victory Va Bene är riktigt startsnabb och kommer att sitta i ledningen omgående, där kan han göra bra ifrån sig och skulle ingen vara framme och trycka på honom då tror jag det kan räcka hela vägen. 9 Beverly Boulevard har en riktigt vass spurt i sig och skulle det bli det tempo i loppet då kommer han att fälla många. 1 Rasmus Sisu tog sin första årsseger med Ulf Ohlsson, idag ska Ulf köra igen och går han iväg felfri då kan han smyga med och få loppet i rygg på ledaren. 2 Evander Ale är en finsk gäst som var bra senast när han gick utvändigt ledaren, han kan gå från alla positioner och har ett bra utgångsläge ikväll, ska räknas. Sista strecket går till 13 Conrads Voldemort som varit bra när han gått i monte, kollar man resultatraden mellan segrarna så blir man inte imponerd men han har gått bra efter galopperna och är en riktig rensare om tempot blir högt, outsider.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen går jag ut och singelstreckar 5 Ultralum som börjar hitta toppformen. Näst senast var han tapper bakom Speed Delicious och senast vann han från ledningen. Vid segern forcerades han till ledningen och där höll han ett bra tempo och släppte ingen över bron. Han är en stark häst som tål och gå bakifrån om det behövs och jag tror han vinner ikväll. Det är bara för Ove A Lindqvist och gasa.

DD-förslag: 6 kombinationer

DD-1: 1,2,3,5,9,13

DD-2: 5 Ultralum

Vinnare/Plats spel:

Boden lopp 7 

Spel: 5 Victory Va Bene (Plats)

Odds: 2,30@Unibet

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.32

Boden lopp 8

Spel: 5 Ultralum (Vinnare)

Odds: 7,50@Unibet

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac