Gårdagens DD-spik Lord Jaycee laddades iväg från start och kördes till ledning efter 350 meter. Öppningen var tuff och den satt uppenbarligen i benen när krafterna tröt redan 450 kvar. Sjönk som en gråsten genom fältet till slut och var en stor besvikelse. Han hade dock knappast slagit Jairo som var grymt bra och jag hade jättefel om honom. Onsdag igen, vilket betyder delad omgång. Vi får se två stolopp på DD ikväll och jag tror det blir en favoritbetonad DD ikväll.

 

DD-1, E3-revanschen för ston, 2140a:

1 Treasure Kronos var riktigt bra senast då hon trots dödens hela vägen bara försvann från de övriga till en överlägsen seger. Hon visade att toppformen sitter i och har ett perfekt läge här. Hon är ganska startsnabb men behöver inte ledningen för att kunna vinna detta. Christoffer ska bara se till att vara före det enda hotet, 4 Timbal, in i första kurvan. Lyckas han med det tror jag att loppet är avgjort till Treasure Kronos fördel och jag väljer att spika.

Rank: 1-4-7-9-3-6-11-8-12-5-2-10

 

DD-2, Stolopp, 1640a:

4 Ski To The Max fick en tuff inledning med tredjespår första 400 senast. Fick gå resten av loppet i dödens, men det bekom henne inte nånting. Gick undan på upploppet i suverän stil och var närmast överlägsen. Även hon är i toppform och läget är bra här med. Hon kan öppna bra och det är väl inte otroligt att hon sitter i ledningen ikväll. Svårslagen oavsett resa som jag ser det och en bra spik att avsluta kvällen med.

Rank: 4-6-7-2-10-12-1-3-11-5-9-8

 

DD-systemet:

DD-1: 1 Treasure Kronos

DD-2: 4 Ski To The Max

1 rad x valfri insats

 

Spelstopp kl 21.40

 

Lycka till!