Dubbeln satt igår, men till ett riktigt skräpodds. Plus är dock alltid plus och vi siktar på mer ikväll. Bergsåker och Solvalla delar på värdskapet och nyckeltränare ikväll är utan tvekan Reijo Liljendahl. Han har favoriterna i båda DD-loppen och jag spikar en av dem…

 

DD-1, 1640a:

Bergsåkers DD-lopp ser 7 Top Of The World som favorit. Han var ute på V75 senast men blev för laddad bakom bilen och galopperade direkt. Det var dessutom en lurig bana då som kan ha spelat honom ett spratt. Läget är givetvis ingen höjdare, men han är snabb ut och jag tror han har en bra chans på ledningen ändå. Det är dock inget måste, då han går bra bakifrån också. Jag tror han vinner detta, på ett eller annat sätt och spikar.

Rank: 7-4-5-6-8-3-12-2-9-11-1

 

DD-2, Femåringslopp för ston, 2140a:

4 Stirling Cheer flög fram senast och var nära segern. Är i fin form och ska ses med en bra chans här. 5 Global Ride tappade travet i sista sväng senast när hon satt i en trött rygg. Hon är väldigt snabb ut och kanske kan ta sig till ledningen, bra chans i så fall. 1 Countrygirl Ås fick en fin resa senast och avslutade sin vana trogen bra. Kan öppna hyggligt från start och får en fin resa igen. Med i segerstriden.

Rank: 4-5-1-3-6-2-12-8-11-7-9-10

 

DD-systemet:

DD-1: 7 Top Of The World

DD-2: 4 Stirling Cheer, 5 Global Ride, 1 Countrygirl Ås

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 21.40

 

Lycka till!