Bergsåker står som värd för kvällens tävlingar och det är som vanligt Robert Bergh som är huvudpersonen på sin hemmabana. Han har många fina chanser och några stora favoriter. Jag kommer att luta mig åt en av hans favoriter i inledningen och gardera med några i slutet. Häng med!

DD-1 (3140m volt)

I inledningen får vi se ett stayerlopp där Robert Bergh blir favorit med sin 2 Te Freddo Knick. Han har gjort bort sig dem två senaste gångerna men det tror jag beror på att han gått barfota, idag ska skorna på bak och då tror jag han blir stabilare. Ett till plus är att Berh själv kör och distansen passar honom alldels utmärkt. Uppgiften ser bra ut för jag tror att Bergh tar det lugnt från start och tar över ledningen efter några hundra meter, där blir han svår att slå. Jag spikar!

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp där favoriten heter 1 Leif, han var bra senast på V75 när han gick i dödens och blev femma till slut. Idag ser motståndet enklare ut och håller Ulf upp ledningen då skall det vara en toppchans. Jag tror att han får det svårt att hålla upp den och väljer därför att gardera och min tipsetta och värsta motståndare till favoriten är 8 Matterazzi Bob. Han gör debut i Berghs regi och är väldigt intressant, spåret är det sämsta men med lite körning är han med i matchen. Han har en riktigt vass spurt som kan fälla många över upploppet, kanske alla. 4 Monas Ragazza och 6 Tellmeabout Larry är snabba ut och kan få ett bra lopp, sitter någon av dem i ledningen kanske dem släpper och får en smygresa. 7 Montery har kapaciteten och skall gå barfota ikväll, en rysare. Sista strecket ger jag skrällen 11 Razzo Rosso Doc som vann ett billigt lopp senast, behöver tur och klaff för att vinna från bakspår på kort distans.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Te Freddo Knick

DD-2: 1,4,6,7,8,11

Lycka till! /MLipovac