Bergsåker bjuder på en intressant V75 med bl.a. Sundsvall Open Trot. Vi får se det högklassiga loppet på dubbeln och jag tror att Daniels lilla supersto står som vinnare. I inledningen får vi se en storfavorit som jag bara tror vinner. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

2 Ready For More är en häst som utvecklats enormt och klättrat i klasserna. Reijo har fått fram en riktig stjärna här och jag tror han har en passande uppgift framför sig idag. Senast satt han fast med allt sparat i Jubileumspokalen och Reijo var väldigt besviken. Idag ser ut som att det blir tidig ledningen här och då tror jag ingen slår honom. Det är jämnt bakom honom och om jag ska nämna någon så är det 1 Venkatesh, 4 Sir Ratzeputz och 6 Montdore.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se dagens höjdpunkt och det är Sundsvall Open Trot. Min vinnare och spik är 8 Delicious U.S, hon var magisk senast när hon slog världsrekord för ston. Hon har ett tråkigt läge (som vanligt på sistone) men jag tror att det kommer bli körning från början och då kommer hon få loppet. Jag tror Örjan parkerar henne i andra ledet och sen blåser hon ner dem. Ska ni gardera så finns det många emot och jag nämner 3 Creatine, 6 El Mago Pellini, 9 Traveling Man och 10 Oasis Bi.

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Ready For More

DD-2: 8 Delicious U.S