Bergsåker bjuder på en intressant dubbel där Robert Bergh och Daniel Reden spelar huvudrollerna, jag har snackat med båda tränarna och har klar för mig vilka som är bästa chanserna. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där 1 Shaq Is Back blir ganska stor favorit, jag tycker han ska vara favorit då han fått det bästa läget och lär sitta I ledningen men jag tror mer på en annan Reden häst och det är 10 Smilin Eli. Han har toppform och vann övertygande senast, han har strulat lite bakom bilen men med bakspåret tror jag Erik kommer få en perfekt resa och då blir han svår att stå emot. Snackade med Jan-Ove Olsen nyss och han trodde också att dem andra får det svårt att slå 10 Smilin Eli. Jag kommer spela en rak dubbel med honom men garderar honom också för han kan fela och då vill man inte förlora. Berghs duo 5 Ed You och 7 Amaru Boko ska med om man garderar, 5 Ed You har inte riktigt fått till det i slutet men med ett bra spår så kan han vara med där fram. 7 Amaru Boko har Robert valt att köra och det tar jag på allvar, han har varit borta ett tag och kommer säkert behöva några lopp i kroppen tills han är i toppform men när Bergh väljer honom då plockar jag med honom för kapacitet finns.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett fyraåringslopp där jag singelstreckar Robert Berghs 2 Balfour. Han har högst kapcitet i loppet tror jag och jag tycker det är konstigt att han inte har mer pengar. Det verkar ha lossnat för honom och nu tror jag han utnyttjar sin startsnabbhet och tar sig till ledningen och leder detta runt om. Skulle han inte komma till ledningen så tror jag han har bra chans ändå. Spik!

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,5,7,10

DD-2: 2 Balfour

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Smilin Eli

DD-2: 2 Balfour

Lycka till! /MLipovac