Ikväll står Bergsåker som värd för V64 och vi får se sex kallblodslopp. På dubbeln ser det favoritbetonat ut och jag väljer att spela en lite kupong. Häng med!

DD-1 (2640m volt)

DD-inledningen bjuder på ett fyraåringslopp där kullens kung 7 Järvsörappen kommer ut, jag har spikat honom i många starter och han gör mig aldrig besviken. Segrarna i Svenskt Kallblodsderby och Norskt Kallblodsderby höjer sig och jag tror att han kliver runt detta gäng utan större problem. Han är stark och har rätt inställning men framförallt en vass speed till slut, senast fick han använda den när han fick en strulig resa. Jag tror ingen står emot honom när han kommer sista varvet och spikar!

DD-2 (2640m auto)

I avslutningen får vi se ett försök i dubbelcupen där Björn Karlsson och 1 Tangen Haap blir favoriter, jag tror han är bästa hästen men utgångsläget kan bli en fälla. Han är inte så snabb ut men skulle han hålla ledningen då tror jag han bara vinner men jag vågar inte singelstrecka då han kan bli av med ledningen. Han har bra chans om han kommer ut också. Den jag dubblar med är 10 Qravatt som gjort bra prestationer på sistone i tuffa gäng. Han står nästan lite på tur för att vinna och med barfota balansen kan han bli riktigt giftig.

DD-förslag: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Järvsörappen

DD-2: 1,10

Raka DD-förslaget: 1 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Järvsörappen

DD-2: 1 Tangen Haap

Lycka till! /MLipovac