Bergsåker står som värd för kvällens tävlingar. Loppen ser intressanta ut och kryddas med SM för kallblod (V64-2). 14 grader och lite moln rapporteras det. Häng med!

DD-1

Senast svek 2 Google Håleryd på V75, han stumnade efter att ha avancerat utvändigt ledaren tidigt. I starten innan var han bättre och sprang svenskt rekord som tvåa. Om man jämför kvalitén på motståndet idag så är dagens uppgift mycket enklare. Lång distans är det också och det tror jag passar honom ännu bättre. Jag väljer att ta med 1 Bicc’s Hotshot som kommer ta hand om ledningen, frågan är om man vill köra där? Troligtvis släpper man eftersom det är lång distans och hoppas på vinnarhålet.

DD-2

7 Royal Apanage är min första häst i loppet, hade han haft lite bättre utgångsläge då hade jag lämnat honom ensam på kupongen. Senast var han kanonfin och vann efter tidig ledning. Nu har han fått vila i en månad och brukar vara lite rostig när de kommer till start. 3 Electrifying var med i amatör-SM senast och gick bra i sina två starter. Öppnar Robert Bergh något bättre så kan han bli svår att stoppa. Sista strecket ger jag 5 Flicka Tooma som har bra form, raden ser inte så rolig ut, kan bero på att den suttit fast senaste tre starterna.

Systemförslag: 6 kombinationer x 40 kr = 240 kr

DD-1: 1,2

DD-2: 3,5,7

Lycka till! /MLipovac