Eftersom gårdagens omgång blev inställd så väntar dubbel jackpot idag på Bergsåker. Omgången ser svår ut och jag tror vi kan få en bra utdelning. På dubbeln ser det öppet ut och vi kan vänta oss ett bra DD-odds. Häng med och lös dubbeln!

DD-1

Vi får se ett ganska öppet lopp i inledningen av dubbeln och jag väljer att låsa på två hästar, en från ledningen och en från bakspår som alltid spurtar bra. I ledningen tror jag 5 Ultralum sitter, han är en stark valack som gillar den långa distansen och gillar att gå i ett jämnt hårt tempo. Jag tror han blir svårslagen om han får bestämma i ledningen. Dubblar med 12 Acriter som brukar möta hårdare motstånd och är van vid V75. Han var bra senast när han vann från samma spår som idag och han ska räknas trots spåret.

DD-2

I avslutning väljer jag att singelstrecka 2 Sweet Viktoria som jag tror leder detta runt om. Hon var riktigt fin senast när hon kom trea, hon satt fast men mötte också ett bra motstånd. Tror motståndet idag är enklare och jag väljer att chansa lite och singla henne.

DD-förslag: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,12

DD-2: 2 Sweet Viktoria

Vinnare/Plats spel:

Bergsåker lopp 6 

Spel: 9 Fonzan Sund (Vinnare)

Odds: 7,00@Bet365

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.09

Bergsåker lopp 7 

Spel: 12 Acriter (Vinnare)

Odds: 9,00@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.32

Bergsåker lopp 8

Spel: 2 Sweet Viktoria (Vinnare)

Odds: 4,25@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac