Igår hoppade Windy Ways och det blev pannkaka med allt. Några vinnarspel och ett platsspel satt iallafall. Ni som undrar var jag lägger ut V/P spelen så är det på twitter (MLipovac). Idag ska vi till Sundsvall och Bergsåker där vi får se två roliga och svåra lopp. I inledningen ett snabblopp där jag målar på med några streck och i avslutningen chansspikar jag en intressant häst med en bra kusk. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där jag tror det kan gå undan från början och det kommer gynna min tipsetta 11 Xanthis Cornelis, han har varit ute i betydligt tuffare gäng och jag har jagat honom ett tag. Ni som följt mina tips vet att jag varnade för honom i näst senaste startn när han var ute i bronsdivisonen. Ikväll ser motståndet lättare ut men han har ett tråkigt läge och är beroende av tempo där fram. 1 Royal Apanage, 5 Priamo Caf och 6 Electrifying kommer laddas för vad som går tror jag och det kan kosta alla mycket kraft. Skulle någon av dessa tre få ledningen utan att det kostar för mycket så har dem bra chans att leda hela vägen men jag tror inte att dem får ledningen och får bestämma så enkelt. Min tipsetta kommer gynnas av detta och kan avsluta vasst till slut, man ska tänka på att Bergsåker har ett långt upplopp som också gynnar min tipsetta. Plockar också med två riktiga skrällbud och det är 2 Usain Swing som har bra form och 9 Monas Ragazza som kommer få smyga med.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se en kusk match som ser väldigt svårlöst ut på förhand. Jag väljer att chansspika 1 Mister Burman som fått ett perfekt utgångsläge och får Torbjörn Jansson i sulkyn. Jag tror Torbjörn laddar och försöker få ledningen men världen går inte under om han missar den och får rygg ledaren för med en lucka så är han med där fram. Han har varit ute på V75 och har bra kapcitet, jag litar på Torbjörn och hoppas han sätter dit mitt drag.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,5,6,9,11

DD-2: 1 Mister Burman

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats (ligger i 50 gånger i skrivande stund)

DD-1: 11 Xanthis Cornelis

DD-2: 1 Mister Burman

Lycka till! /MLipovac