Ikväll är det Bergsåker som gäller och vi kommer att få njuta av många fina hästar i just dubbel avdelningarna.

I första DD avdelningen går jag på hur hästen sett ut dom två loppen jag sett den och i andra har jag försökt hitta några kantbollar ifall favoriten inte riktigt hittat formen.

DD 1:

Mycket fina hästar som kommer tilll start här. 1 Kash’s Cantab är en fin häst med bra utgångsläge. 2 Fredrik Laday är på väg upp mot dom andra stjärnorna, har ett bra spår och kommer få ett mycket bra lopp. 6 Vincennes  njuter man ju av varje gång den springer, men jag tvekar inte, utan jag spikar 7 Occhione Jet som imponerat stort på mig.

DD 2:

1 Quizmaster är snabb ut och når troligtvis ledningen här och kommer få ett fint lopp oavsett vem av dom betrodda som kommer fram för att överta. 3 Goofy Bermon är ute över favorit distans. 4 Global Jacob vann på bra sätt senast och kan vara en rolig skräll här. 8 Saston är en maskin, och har han bara hittat lite av sin form så bör han vinna även om han får gå i dödens hela vägen. 10 Ariel Boko bara radar upp fina resultat, och kommer väl va med och slåss om det även ikväll. 14 Vermo har visat tidigare att han trivs på denna distansen och får han bara rätt lopp så är han med och gör upp om det.

Spelförslag: 1 x 3 rader x 100 kr = 300 kr

DD 1: 7

DD 2: 1, 3, 8