Bergsåker står som värd för kvällens tävlingar. Omgången är intressant och lite svårlöst tycker jag. Jag väljer och gardera med några i DD-1 medans jag går på ett lås med två hästar i den avslutande. Häng med!

DD-1

Det bjuds på ett sprinterlopp i DD-inledningen där min första häst heter 5 Berkut Boko. Han har visat att formen är på topp och är en motiverad favorit. Han har varit bra dem tre senaste starterna och har en väldigt bra chans idag igen. Han har fått ett bra utgångsläge och kommer att hitta ner till ett bra slagläge, ett litet minus är att han ska gå med skor runt om. Han ska med på lappen alla dar i veckan. 4 Greenstar och 7 Mellby Toker är dem som kommer slåss om ledningen tror jag, den som kommer dit kan leda väldigt länge och har en bra chans, tar med båda. 6 Rebellion vann senast han mötte 5 Berkut Boko efter en tung slutspurt, han måste räknas idag också för det kan bli tempo och då kan slutspurten bita bra igen.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutnigen bjuds det på stofinal över 2140 meter på två volter där jag låser på två märrar. Första hästen är Robert Berghs 14 Valnes Chilly som haft en bra säsong och utvecklats riktigt bra. Hon har visat sin klass på V75 flera gånger och har en bra chans att runda alla här. Tycker motståndet idag inte är så bra som hon är van vid. Den jag dubblar med är 7 Fonzan Sund som fått ett intressant läge och har Erik Adielsson i sulkyn, han brukar ofta pricka rätt från springspår och kan då ta ledningen. Där tror jag 7 Fonzan Sund säljer sig dyrt och kan bli en svår nöt att knäcka. Hon har formen på topp och ska räknas.

DD-förslag: 8 kombinatoner x valfri insats

DD-1: 4,5,6,7

DD-2: 7,14

Vinnare/Plats spel:

Bergsåker lopp 7

Spel: 7 Mellby Toker (Plats)

Odds: 4,75@Unibet

Insats: 3/10

Spelstopp: 20.32

Bergsåker lopp 8

Spel: 7 Fonzan Sund (Plats)

Odds: 1,90@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Bet365 hade inte släppt oddsen när jag kolla, titta gärna och se om det är högre.

Lycka till! /MLipovac