Kvällens dubbel hämtar vi från Bergsåker. Dubbeln ser intressant ut och Robert Bergh har en storfavorit i DD-1. I DD-2 får vi se ett kallblodslopp som är ganska öppet, jag garderar med några hästar. Häng med och se vad som liras!

DD-1

I inledningen får vi en storfavorit i 6 Chivas Boko. Han fungerade inte bra senast när han gick med vanlig vagn men det tror jag inte gör så mycket, han visade gångerna innan det att han är en kapabel häst som är riktig bra. Hemmaplan nu och en passande uppgift, kan Bergh komma till ledningen så tror jag vinstchanserna växer ännu mer. Kolla gärna om han går med brodd, då kan det vara lite minus. Dubblar med 11 Dream In Euro som avslutade starkt senast som tvåa, hon har formen och med det luriga läget kan det bli lite problem. Jag tror ändå tempot kan bli lite högre och då kan hennes spurta bita bra på Bergsåkers långa upplopp.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se ett kallblodslopp över 2140 meter. Det är många tillägg och jag tror att hon av dem bakre hästarna vinner. Min första häst är 5 Friggtor som har två raka vinster mot lite enklare motstånd än vad det är idag, jag tror att han kommer att få överta ledningen efter ett par hundra meter och där blir han hästen att slå. 11 Myr Faksen har hittat formen igen och har två miljoner på kontot, han är bästa hästen i fältet och jag tror chansen att han rundar alla är stor. Det är inte så många hästar i fältet och det är positivt för hans del. 10 Blixtsnabb har varit borta en längre tid och gör comeback idag, han har vunnit fem av nio starter och skall ses med respekt. Jag tror att dem här tre räcker. Vill man ha med några mer här då tycker jag ni ska plocka med 9 Vladimir och 8 Monster Monsun.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6,11

DD-2: 5,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Chivas Boko

DD-2: 5 Friggtor

Vinnare/Plats spel:

Bergsåker lopp 7

Spel: 6 Chivas Boko (Vinnare)

Odds: 2,35@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.32

Bergsåker lopp 8

Spel: 5 Friggtor (Plats)

Odds: 1,70@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.53

Lycka till! /MLipovac