Så har det dykt upp en intressant dubbel igen och vi är inte sena att ta chansen till ett extra tillskott i helgkassan. Bergsåker inleder norrlandstravet som går vidare med V75 i Boden på lördag. Banan är sommarfin och valfri balans gäller.

DD-1

Första avdelningen är ett kallblodslopp där favoriten körs av en, tja låt säga, mindre skicklig amatör i herr Krusenstierna. Detta gör att spelvärdet, på den trots allt fina hästen han kör, blir betydligt sämre.

Vi har ett betydligt bättre spel i kallblodskungen, J-O Perssons, springare B.W Gulliver. Hästen är mycket gynnad av den långa distansen och är rask ut. Hästen blir mer klar ju mer vi läser löpning och han blir en bra DD-spik.

DD-2

Andra avdelningen tycker vi ser ut att stå mellan tre bra hästar. Storfavoriten Youpie gör andra starten för Lahtinen och det behöver inte vara så bra som många tror.

Vi resonerar så att hästen kom från en viss herr Svanstedt i full form och det drog Lahtinen nytta av sist. Nu känns det som att det är upp till bevis för den nya tränaren om han har det lilla extra eller om hästen sakta tappar i kvalitet. Han är given på systemet, men det finns två hästar till som betalar mycket fint. Bachelores Dream är en ruggigt kapabel häst som gick bra bakifrån sist trots att hon nästan bara går i dödens eller i spets. Nu kommer hon att vara med i täten från början och ska räknas tidigt. Reven Dámour måste det släppa för någon gång snart. Hästen är en världsstjärna när han funkar och ska normalt slå ett gäng som detta. Med två strykningar i loppet har hans dåliga läge bytts till ett mindre dåligt och vi höjer ett varningens finger!

Spelförslag: 3 kombinationer x 100 sek = 300 sek

DD-1: 8

DD-2: 2,5,12