Då var det dags för DD-premiär på spelaspel.se. Som en del i utvecklingsarbetet på travsektionen kommer vi att leverera tips till Dagens Dubbel under en tid framöver. Om nu V75 är världens bästa spel så är Dagens Dubbel väl så bra för alla som vill vinna lite mindre summor oftare.

Tanken är att vi vill prova intresset för vår nya satsning och bjuda ut spelförslag när vi har extra bra drag dvs ett par gånger per vecka. Premiärspelet blir ikväll på Bergsåker och med en klar vinnare i första avdelningen två kul spel i andra kan det ge lite extra till helgkassan.

Avd 1

Här vill vi tro att Rite Key nu kommit till ro hos Bergh efter två lite halvdana insatser i sin nya regi. Hästen har tidigare visat att han är kapabel och som han tränat hos sin nya tränare är det lite konstigt att han inte vunnit än. Vi tycker att hästen är klart bäst i loppet och det som vi tror är värsta motståndaren blir banan som är hård efter mycket regn.

Avd 2

Här har vi två riktigt roliga vinnarförslag i Dance Photo och Windess. Dance Photo snubblade sig i galopp sist med vinstchans och då i betydligt hårdare gäng än det han möter idag. Hästen har utvecklats på slutet och näst senast gick han en kanontid mot bra hästar och med rätt resa städar han av många här. Windess är den vi dubblar spelet med. Hästen såg fin ut sist från rygg ledaren. Med lucka tidigare hade det blivit seger och nu blir det eventuellt barfota runt om!

Spelförslag:

DD 1. 6
DD 2. 10,14

Två rader x 100 sek.