Idag bjuds det på riktigt bra trav från Axevalla. Vi får se ett Bronsdivisonsförsök, andra chansen i StoChampionatet och Kronprinsessan Victorias lopp. Dem två sistnämnda får vi se på dubbeln och jag har hittat lösningen. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

I den inledande avdelningen får vi se ett Bronsdivisionsförsök där jag väljer att singelstrecka bästa hästen i fältet 3 Calvin Borel. Går han felfritt tror jag han vinner oavsett lopp. Jag tror 1 Flex Lane tar ledningen och släpper till 3 Calvin Borel och då kommer dem bara se Conrads rygg.

DD-2 (2140m auto)

I den avslutande avdelningen får vi se Kronprinsessan Victorias lopp som ser väldigt öppet ut. Endast kvinnliga kuskar där många inte kört sina hästar. Tipset går till 1 Dakota Chip som jag tror kommer välja att köra i ledningen och då ökar chansen till vinst, skulle man släppa då kan chansen komma i rygg på ledaren. 2 Comeonhill galopperade senast men var riktigt fin insatsen innan, tog hand om ledningen och vann. Idag kan han överta ledningen och då ska han räknas tidigt. Litet minus med skor runt om. 6 Speed Hill vann efter en fin resa senast, kommer få ett bra löpningsförlopp. 7 Rapide De Pommeau var bra senast men fick se sig slagen på målfoto. Spår lite långt ut men kan blanda sig i segerstriden vid tempo. 9 Ritmo Di Poggio är bra i grund och botten och vann senast efter vila, har säkert gått framåt med loppet och har ett smygläge. Sista strecket går till 3 British Steel som Kajsa Frick kör och hon måste alltid räknas i sådana lopp.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Calvin Borel

DD-2: 1,2,3,6,7,9

Lycka till! /MLipovac