Kvällens dubbel hämtar vi från Axevalla. Vi får se två ganska bra lopp där topphästen Quarcio Du Chene gör comeback på tävlingsbanan i den sista avdelningen. Jag tror inte vi får något jätte odds ikväll för dubbel ser väldigt favoritbetonad ut. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se en spårtrappa med fjorton startande hästar. Storfavorit blir Ulf Stenströmers 3 Versailles, jag har jagat honom ett tag nu utan att få utdelning. Ikväll har han en vädigt bra uppgift framför sig och jag tror Björn leder runt om. 3 Versailles har gått riktigt bra på sistone mot mycket tuffare motstånd och denna uppgift tror jag han klarar. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se topphästen 6 Quarcio Du Chene göra comeback på tävlingsbanan. Han var rejäl i kvalet och det låter bra påställt från stall Goop. Man kan inte garantera seger då han inte gått ett tävlingslopp på två år nästan. Jag garderar honom med 9 Ivar Sånna som tar klivet upp och ska möta bättre hästar nu, han var en av kulltopparna förra året. Ikväll ska han göra årsdebut och det kan fattas lite form i honom men från stallet låter det mycket bra och jag är inte förvånad om han vinner direkt. Tar med 3 Art On Line som sista streck då jag ser honom i ledningen ikväll, där kan han mycket väl leda runt om.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Versailles

DD-2: 3,6,9

Lycka till! /MLipovac