Kvällens omgång från Axevalla bjuder på riktigt bra lopp. Vi får se dem sista uttagningarna till Breeder’s Crown som alltid håller hög klass. Peter Untersteiner är huvudpersonen på DD och jag spikar honom i DD-1. Häng med och se vem det är!

DD-1

Breeders’s Crown för fyraåringa ston. Här hittar vi dagens bästa spik. Peter Untersteiner och 6 Nissan Broline som senast mosade ett bättre gäng än detta från dödens. Idag tror jag inte det behövs för hon kommer få ta över ledningen och där kommer hon spåra runt om. Peter tror hästen är ännu bättre än förra gången och det gör det ännu säkrare. Vi lämnar henne ensam på kupongen!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Breeder’s Crown för treåriga grabbar. Det finns ett par bra hästar och ännu några Peter Untersteiner hästar. Han själv kör 1 Zigge Silvio som han har en jätte bra chans med, bra spår och bra läge att leda detta lopp runt om. Jag väljer att gardera honom med några andra bra hästar som kan få bra lopp. 12 Gross Weight galopperade bort sig i starten av Kriteriet men har varit riktigt fin innan det. Han har ett tråkigt läge men upploppet är långt och får han rätt ryggar och bra resa då kan han spurta vasst. 2 Conlight Ås är en överraskning som hade kunnat vinna Kriteriet om han inte suttit fast, idag har han ett bra läge och kan mycket väl vinna, räknas tidigt vid gardering. 7 Origo Tilly är riktigt kapabel. Han var strålande när han vann från dödens och han var tvåa i E3-finalen, också given vid gardering. Tar också med Peter Untersteiners två hästar 3 Sobel Jocke och 4 Stay Alert. Den sistnämnde vann ett av uttagningsloppen till Kriteriet och i finalen blev han fast bakom Al Dente som var riktigt blek, passa honom! 3 Sobel Jocke har fyra vinster på fem starter, ska passa och är bara spelad till 3%.

DD-Förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Nissan Broline

DD-2: 1,2,3,4,7,12

Raka DD: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Nissan Broline

DD-2: 1 Zigge Silvio

Vinnare/Plats spel:

Axevalla lopp 7

Spel: 6 Nissan Broline (Vinnare)

Odds: 1,60@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.32

Lycka till! /MLipovac