Axevallas DD-spel har denna vecka samlat ett finfint startfält. Snabblopparna gör upp i den första avdelningen, där jag kommer att bjuda på en riktig smällkaramell, och sedan kliver 2-åringarna in och avslutar. Bana och väder är till belåtenhet och det som gäller är valfri balans.

DD-1

Här ska ni passa en häst som ”käkade hjälm” hela upploppet ner sist och såg mycket mycket fin ut med alla krafter i behåll.

Livi Barcelona har inte rosat marknaden i år, men han har å andra sidan inte heller varit dålig. Hans bästa del av året är nu och det märktes sist när han klättrade i ryggar upploppet ner och såg bländande ut. Hästen kommer att få ett bra lopp och kan bida sin tid i ett lopp som kommer att gå undan från start. Jag vill dock även ha med G.H Nemo som normalt är den bästa hästen i fältet. Sist gick han bra i dödens, vilket inte är han likör, och höll storstilat. Viss spetschans ska han ha och då bli han svår att rå på.

DD-2

Här startar min 2-årsfavorit så här långt in i säsongen. Acai Am är efter stortalangen Going Kronos, en häst som kommer att bli en stjärna i avlen enligt mig. Flera avkommor har redan presenterat sig som något utöver det vanliga. Acai Am är den bäste och ser ut som en riktig häst redan nu. Även om han inte kan hålla spets här så kommer det att öppna sig i loppet och då är han bara bäst!

Spelförslag: 2 x 1 Rader x 150 sek = 300 sek

DD-1: 5,7

DD-2: 1