Axevalla står som värd för kvällens V64. Jackpot och en rolig omgång. Häng med och ta del av DD tipsen där det finns två högoddsare i DD-2!

DD-1

Untersteiner mot Jakobsson, 5 Bahama Mama mot 7 Global Patriot. Har svårt att se någon annan blanda sig i segern i dubbelns första avdelning. 7 Global Patriot hade tre raka vinster innan senaste starten när han fick för sig och galoppera i starten. Han blev lite för pigg och där av kom galoppen. Idag tror jag han kan få en tung resa utvändigt formtoppade 5 Bahama Mama som är riktigt startsnabb och kommer sitta i ledningen omgående. Jag väljer att lämna 5 Bahama Mama ensam på DD kupongen och litar fullt ut på Peter Untersteiner som kommer leda detta runt om.

Bäst odds på Vinnare/Plats spel har vi på sidorna:

Bet365

Unibet

Racebets

DD-2

3 Asterix Hornline är tillbaka efter en tids vila och ska räknas direkt. Han är ingen startkanon men går desto starkare i slutet och kan fälla många på Axevallas långa upplopp. Han går alltid bra efter vila. 6 Bono Boko får tillbaka Björn Goop i sulkyn och ska också räknas , speciellt om Björn skulle bli släppt till spets då kan han bli svårfångad. Sen väljer jag att ta med två stycken högoddsare som kan bli farliga med rätt resa, det är 8 Red Hot Snapper och 12 Super Curious. Den förstnämnde var dålig senast men är en tuff häst som tål och göra jobbet. Den andre har ett dåligt spår men med rätt ryggar kan hon fälla många på Axevallas långa upplopp. Jag väljer och inte ta med favoriten 1 Order To Fly.

Systemförslag: 4 kombinationer x 70 kr = 280 kr

DD-1: 5 Bahama Mama

DD-2: 3,6,8,12

Vinnare/Plats spel:

Axevalla lopp 7

Spel: 5 Bahama Mama (Vinnare)

Odds: 2,35@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.32

Kommentar: Se DD-1

Lycka till! /MLipovac