Kvällens dubbel går på Eskilstuna och vi får se två bra lopp, dom håller bra klass och det finns stor chans att favoriterna vinner. Jag spelar en garderad dubbel och en rak dubbel. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se ett fint stolopp där där formstarka 2 Quiteanotherstory är storfavorit. Hon har imponerat på slutet och inte minst senast på V86 när hon vann utvändigt ledaren enkelt. Risken finns att det blir dödens idag igen men hon är given första häst ändå. 3 R.K Princess stallkamrat med tipsettan som jag tror tar hand om ledningen, kanske väljer och släppa favoriten till ledningen och då tror jag loppet är över. Vill ta med 7 Twigs Voici som senast spurtade vasst och säkert gått framåt med det loppet i kroppen. Skulle det bli tempo där fram då kommer hon spurta vasst.

DD-2

I avslutningen bjuds vi på ett ganska bra lopp där jag tror favoriten 1 Plead Gulity vinner bara han går felfri och kommer ut från sitt innerspår. Senast gick han från det sämsta läget på V75 och avslutade bra, som sagt kommer Magnus ut med honom så vinner han. På det ”stora” förslaget så tar jag med 13 Power To Be som har jätte bra form och vann enkelt senast. Löser han han voltstarten och får en bra position så kan han skrälla, passa honom till 7% just nu.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,7

DD-2: 1,13

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Quiteanotherstory

DD-2: 1 Plead Guilty

Lycka till! /MLipovac