Det blev en inte riktigt som jag tänkt igår på V75, men så blir det när spiken galopperar och favoriterna nosar ut de tänkta skrällarna – snart är det tvärt om!

Vi fortsätter på samma arena som igår, men nu med ett DD-tips. Jag har ett kanonspel i första Dubbeln och tar sen tre hästar i andra! Förutsättningarna är som igår – perfekta för toppsport!

DD-1

Här kommer jag att singla en liten, men naggande god racer. Lady Broadway är pållen jag tänker på och låt er inte luras av hästens storlek!

Hästen har startat tre gånger i Sverige och blir bara bättre och bättre. Näst senast var hon ute mot de bästa hingstarna i årgången och gjorde inte bort sig! Sist satt hon fast med vinnarkrafter trots att hon varit med i en utdragen spetskörning från start. Helstängt huvudlag blir en nyhet idag och spelvärdet är mycket högt!

DD-2

Här kommer jag att chansa bort D´One som jag inte tycker sitt bra ut i år. Jag vet att det har strulat en hel del och det vet motståndarna med – och kommer att syna! Jag är inte heller säker på att Örjan kan hålla upp spets och då är hon mycket sårbar!

Lotuscherie och Neona Princess är båda startsnabba vilket innebär garanti för fina resor. Jag är även inne på att någon av dessa sitter i spets efter att favoriten blivit snuvad på spets av Rouqine i inledningen. Båda är solklara segerkandidater. Skrällen är barfotadansande Backfire som vunnit mot dessa hästar tidigare. Hon gynnas av det långa upploppet och att få gå i ryggar. Barfota på nytt som när hon vann Drottningens!

Spelförslag: 3 kombinationer x 100 sek

DD-1: 5
DD-2: 2,4,12