Trav handlar oftast om små marginaler och det kan man säga att det var i lördags när Officer CD åkte dit i de allra sista stegen. Vad hjälpte det sen att Radysin America var tipsetta? Nåväl, Axevalla kör V64 och DD ikväll och det är två riktigt intressanta lopp på DD. Spiken har en bra uppgift och är han bara frisk så leder han detta runt om. Haka på!

 

DD-1, 1640:

Favorit blir 1 Legend Brodde som har vunnit två av tre för sin nye tränare Peter Untersteiner. Inget snack om att det är en bra häst, men läget kan bli en fälla ikväll då han inte är så explosiv från start. Jag tror inte han kan försvara ledningen och därmed borde han bli insydd i rygg på ledaren. Det är i alla fall mitt scenario. Vem tar ledningen då? Jo, det gör min DD-spik 6 Seek And Destroy. Han var sjuk senast och kunde inte göra sig själv rättvisa, så den starten är bara att glömma. Han är riktigt snabb ut och jag tror han flyger till ledningen härifrån. Väl där bör ha ha en riktigt bra segerchans och jag spikar.

Rank: 6-12-1-11-10-7-5-8-4-3-2-9

 

DD-2, 2640:

1 Angel Rain gjorde ett bra lopp på V75 senast och det var nära att hon höll hela vägen. Läget är dock inte helt hundra då hon inte är så jättesnabb ut. Bergharn brukar dock inte sitt fast och löser det sig med positionerna så är hon med i matchen till slut ändå. 8 Donatella Center hoppade bort sig i årsdebuten och vi fick inget kvitto på var hon står. Har dock väldigt hög kapacitet och en ruskig avslutning. Strular det inte för mycket under vägen så är Axevallas långa upplopp till fördel för henne. 4 Amour Memory satt fast med allt kvar senast och såg tokfin ut. Kan hon smyga med i ryggar fram till sista 500 kan det bli seger ikväll istället.

Rank: 1-8-4-2-6-5-9-7-3-10

 

DD-systemet:

DD-1: 6 Seek And Destroy

DD-2: 1 Angel Rain, 8 Donatella Center, 4 Amour Memory

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!