Axevalla avslutar DD-veckan med två bra lopp. I DD-1 har jag ett roligt speldrag till 9% och i DD-2 tror jag favoriten får det tufft. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1
I DD-inledningen får vi ett ganska bra lopp som körs över 2140 meter. Tipsettan 6 Ritmo Di Poggio tror jag har bra chans om han inte gör bort sig i starten, han har visat att han tål och göra jobb själv och ska räknas väldigt tidigt i detta lopp. Senast blev det fel på V75 när han hade innerspår och slog i vagnen. Tror han vill ta revansch idag. 4 Final Jam har visat han har kapacitet och ska räknas tidigt pga sitt utgångsläge, jag tror Thomas kommer köra honom till ledningen och där har han visat att han går bra. Senast gick han bra med punktering hela loppet. 7 Lasken Palema har utvecklats på sistone och tål att göra en del jobb själv, senast galopperade han på V75 utan någon riktig anledning. Tror att Anders kommer ner i en bra position och med rätt rygg kommer han att fälla många på upploppet. Sista strecket går till Peter Untersteiner och 11 Axel Fame som senast kom tvåa efter vila, med det loppet i kroppen tror jag han blivit bättre. Tycker han mycket spelvärd då han endast är streckad på 9%. Blir det tempo där fram då kommer Peter flygande på Axevallas långa upplopp, passa honom!

DD-2
I avslutningen bjuds det på ett fint treåringslopp där favoriten heter 9 Ruffino. Han har inlett karriären med två starka segrar och har inte nått botten än. Idag möter han det tuffaste motståndet hittills och jag vågar inte lämna honom ensam på kupongen, det är faktiskt en treåring som kan göra bort sig. Jag dubblar med 3 Karl Oscar Palema som har visat riktigt bra form, senast kom han tvåa men innan det hade han fyra raka vinster. Han är ganska snabb ut och kommer han till ledningen som jag tror och får bestämma en bit då blir han svårfångad sen, givet motbud!

DD-förslag: 8 kombinationer
DD-1: 4,6,7,11
DD-2: 3,9

Lycka till! /MLipovac