DD-spelet för dagen kan jag inte låta gå utan att kommentera en bra spelmöjlighet. Vi har bra info från stall Persson och detta ska vi utnyttja och även om storfavoriten ser oslagbar ut avdelning 2 och utdelningen därmed kommer att bli begränsad.

Axevallas långa upplopp är utslagsgivande och det är de tuffa hästarna som burkar gå segrande ur de hårda upploppsstriderna. Nu är det dessutom det tredje försöken över Stochampionatsdistansen 2640 meter och det skiljer sig mycket mellan stona i dessa lopp.

DD-1

I den första avdelningen är det många som kommer att spika Kimono Pearl, men hon står med riktigt trist läge och hon är stapplig inledningsvis och det går inte att ladda för fullt med henne. Hon riskerar att bli hängande en bit och det blir för tufft.

Chip Chat är en kanon och hon kommer att tjäna mycket pengar framöver om hon får vara frisk. Nu står hon med spetsläge och det är inte hennes melodi! Hon är dubbelt så bra bakifrån och då hon ska vara som bäst i finalen så släpper hon till vår vinnare In Serenity. Hästen är riktigt tuff och vi tror ingen kan slå henne från spets.

DD-2

Här selar Lars I Nilsson ut sin kanon Fascination. Hästen som likt en gasell glider fram över banan och det var länge sedan vi såg häst som har så enkelt för sig. Hon känns helt okomplicerad och kommer att köras till spets och sedan är det bara sjukdom och jordens undergång emot.

Spelförslag DD:

DD-1
In Serenity

DD-2
Fascination

1×1-rad x 300 sek