Med lite vind i seglen tar vi nu tag i DD-spelet från Axevalla. V75:an gav några tusingar in på kontot efter att tre av tre spikar satt!!! Kvällens spel är jämnt och det ger bra utdelningar överlag. Vi spelar fyra kombinationer där lägsta utdelningen i skrivande stund är 25 gånger insatsen.

Tänk på det långa upploppet!

DD-1

Första avdelningen känns som klippt och skuren för Gigant Sånna, en häst som bland annat varit femma i Sprintmästaren i somras. Han går ner i klass denna gång och blir inte spåret en fälla ska han ha finfin chans.

Vi vill dock även betala för Unite D´haberen som nu har lopp i kroppen och normalt duger väl i omgivningar som denna. Hästen återkom efter vila sist och kom bort från dåligt läge. Hästen såg fin ut och går bra bakifrån – kul idé!

DD-2

Den andra avdelningen tror de flesta att Åke vinner med Global Miracle. Hästen må vara bra i grunden, men med nästan ett års frånvaro från tävlingsbanan är han inget för mig!

Istället har jag ett kanondrag i Lava Broline. Hästen hade inför sin senaste start bytt regi och såg mycket fin ut i mål efter ett lugnt upplägg. Hästen tränar förbättrat och trots sitt dåliga spår vill jag varna kraftigt för Stentrömmers häst! Vidare vill vi även ha med en nästan ostreckad pålle i Hot Deposit. Hästen har kanske inte rosat marknaden tidigare, men har ryckt upp sig en hel del i sina sista två starter. Näst senast höll han sånär på att slår Rico Follo som vann på V86 gången efter – pass upp!

Spelförslag: 2 x 2 rader x 75 sek = 300 sek

DD-1: 1,10

DD-2: 8,11