Ikväll tar vi oss till Axevalla där vi får se en bra dubbel. Chansen att det blir låga odds är stor för favoriterna i båda loppen är väldigt starka. Jag försöker fälla favoriten i sista avdelningen på den stora lappen medans jag spikar båda på den raka dubbeln. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se segerstaplaren 5 Bar Plombier göra årsdebut, han har bra segerchans direkt efter sin vila då det låter väldigt positivt från stallet. Jag singelstreckar honom fast han inte gått på tre månader då jag tror han blir släppt till ledningen och då ska det mycket till för att han ska förlora. Kör bara Jorma!

DD-2 (2140m auto) 

I avslutningen får vi se ett stolopp där tipset går till 11 Dawning Dream, hon imponerade senast på Åby och Flemming var väldigt nöjd. Hon kördes i ledningen då men idag från bakspår måste hon runda hela gänget, det tror jag hon klarar och hon är ett givet streck på kupongen. Man skall tänka på att Axevallas upplopp är Sveriges längsta och det gynnar favoriten. På min ”stora” dubbel plockar jag med 6 Filippa Hall som om hon kommer till ledningen kan bli svårslagen och 9 Bahama Mama som har ett bra smygläge och får Björn Goop i sulkyn.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Bar Plombier

DD-2: 6,9,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Bar Plombier

DD-2: 11 Dawning Dream

Lycka till! /MLipovac