On Track Piraten var chanslös på att nå ledningen igår och var egentligen rökt redan efter 10 meter. Gick anständigt till slut, men inte mer och var inte i bästa form. Hade dock aldrig slagit Nuncio som hade lekstuga återigen. Därmed rök DD, men det ska vi ta igen idag! Årjäng kör idag igen och jag har ett superdrag som DD-spik idag. Antingen har ATG inte uppdaterat spelprocenten, eller så är väldigt många väldigt fel ute!

 

Årjäng kör alltså idag igen och jag tjatade redan igår om att man verkligen ska uppleva den banan på plats. DD-loppen idag är två spårtrappor, där startspåren tilldelas efter hur mycket pengar hästarna har sprungit in. Det utgår efter en mall där den häst som tjänat minst pengar får spår ett, näst minst pengar får spår två osv. Loppen håller hygglig klass och jag tror vi får se två riktigt bra lopp. Nu kör vi!

 

DD-1, 2140a:

4 Donato E var ute i ett väldigt billigt lopp senast och vann enkelt efter att ha körts till ledning tidigt. Har ett bra läge och ser ut att få överta ledningen i ett tidigt skede igen. Toppchans därifrån, men då stallformen är lite tveksam tycker jag han ska garderas. 10 Bobbery gjorde comeback senast efter tre månaders vila. Gick riktigt bra sista 700 ute i tredjespår och såg fin ut. Får han en fin resa kan han mycket väl avgöra över upploppet. 9 Conrads Wilhelm galopperade upprepat i sin comeback senast och kanske hade behövt det loppet i kroppen. Även han kan avsluta sylvasst och med lite flyt på vägen kan det gå.

Rank: 4-10-9-8-6-13-11-7-12-1-2-3-5

 

DD-2, 2140a:

14 Hunter Mahan gjorde comeback senast efter att ha varit borta i ett halvår. Han såg lite seg ut med 700 kvar men blev piggare under vägen mot mål. Han fick dock aldrig chansen då han satt fast till slut och det såg ut som att det fanns en del sparat. Går framåt rejält med det loppet i sig och ska ha en toppchans att kliva förbi det här gänget. Han är stark och tål att göra en del jobb på vägen och jag tror att han krossar de övriga utan problem. Oväntat lite streckad, men det är ju bara bra för oss.

Rank: 14-4-9-15-6-2-12-8-7-1-5-11-10-13-3

 

DD-systemet:

DD-1: 4 Donato E, 10 Bobbery, 9 Conrads Wilhelm

DD-2: 14 Hunter Mahan

3 rader x valfri insats

Spelstopp DD kl 17.30

 

Lycka till!