Hoppas Midsommarafton har varit er till lags och att ni är laddade inför söndagens jackpott-omgång på Kalmar. Igår hade vi oflyt med vårt DD-förslag och jagar revansch idag på Årjäng. Det väntas lite regn under tävlingarna, men som vi ser inte tillräckligt för att ställa till det för hästarna.

En bra DD-spik i första följs upp av gardering i andra och vinner vårt drag är det läge för fest!

DD-1

Vi kan inte spela emot den store slappe hjälten Jackal Face. Hästen är så härligt avslappnad och sträcker alltid på sig när det behövs. Sist vann han lätt från dödens mot bra hästar och när han står med spetsläge bör segerchansen vara mer än bra! Värst emot är Haraldinho, men han känns lite bortlottad och får stå utanför vårt spel.

DD-2

Ett kanonlopp för fyraåringarna rundar av systemspelen. Breeders Crown har som vanligt stor dragningskraft och vi ser fram emot ett härligt race.

Disco A.E
är vår förstahäst trots att han står med bakspår. Melanders springare är en hårding och det känns som att han möter något enklare hästar här trots allt. Han är oöm för positioner och kommer att vara med på målfotot. Prawns är vårt drag i loppet. Hästen fick ett par tuffar dödensresor när han kvalade in och även i finalen till Kungakannan. Därefter har han körts avvaktande och gått i mål med mycket krafter kvar. Han ser mycket fin ut för dagen och från perfekt läge måste man med på lappen. Lovelock gjorde en kanondebut sist och vann på en kanontid på snyggt sätt. Hästen fick ett fint lopp i draget och nu är det upp till bevis om han kan göra loppet själv – vi tror han kan det och ska räknas.


DD-tips: 1 x 3 kombinationer x 100 sek = 300 sek

DD-1: 2

DD-2: 3,5,9