Igår blev det 6 rätt på V75 men dubbeln satt till 20 gånger, jag skrev inget tips här utan la ut ett förslag på twitter. Idag ska vi till Åmål för att få se en lite annorlunda travdag då man ska köra ”Right Way” och det betyder att man kör åt ”fel” håll. Det kan ställa till det för vissa hästar men tror inte det skall vara några större problem. Man ska tänka på att ett varv endast är 800 meter på Åmål och att upploppet bara mäter 105 meter, det betyder att ledningen är guld värd. Jag kommer gå emot favoriten i inledningen och spika mitt drag medans jag garderar lite i avslutningen där favoriten egentligen har en bra chans, vi hoppas på skräll. Häng med!

DD-1 (2480m auto)

I inledningen blir Björn Goop och 9 Sudbury favoriter, han är kanske bästa hästen i fältet och kommer från en seger men bakspår på Åmål låter inte bra. Jag väljer istället att singla 4 Final Jam som jag tror kommer sitta i ledningen i ett tidigt skede och då blir han svårpasserad. Han har tre pallplaster på fem starter i år men idag tror jag första segern kommer. Han har bra kapcitet och jag tror Carl Johan Jepson vinner detta. Spik!

DD-2 (1680m auto)

I avslutningen ser det upplagt ut för favoriten 3 Art On Line som nu är nedstruken till spår två och är väldigt snabb ut. Han var ute i tisdags på V75 och ledde det loppet länge och slutade fyra. Han tar troligen hand om ledningen här och blir sedan svårslagen om inte senaste loppet satt sig i benen. Jag väljer att plocka med Daniel Redens duo 4 Mousse och 8 Johnny B.Kemp, den förstnämnda var bra senast som trea efter en resa utvändigt ledaren, hon mötte då bättre motstånd och jag blir inte förvånad om hon knäpper favoriten. 8 Johnny B.Kemp har inte nått toppformen än men gjorde en bra insats senast som trea bakom Standout som vann på V75 igår, han är snabb ut och jag tror han kommer ladda för att få en bra position då kan han vara lurig.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Final Jam (9)

DD-2: 3,4,8 (9)

Lycka till! /MLipovac