Lite klantigt att missa DD igår kan tyckas, med en så bra häst som Scellino Luis i startlistan, men så är det när man vill fälla favoriter. Spiken Storm Cloud fick en fin resa men kunde inget till slut och var blek. Kvällens övningar avgörs på Åby och Solvalla, och ikväll går jag väldigt kort. Jag kör en rak DD ikväll!

 

DD-1, Decemberstayern, 3140a:

2 Calvin Borel gjorde ett ruskigt bra lopp senast men hade oturen att möta Dernier Viking då och fick nöja sig med andraplatsen. Han försökte dock ta emot henne och föll med flaggan i topp. Ikväll finns ingen sådan häst med och håller Calvin Borel sig lugn och reglerbar som senast så brakar han hem detta lätt. Jag vet att han blir storfavorit, men jag kan inte se hur någon annan ska kunna ta sig förbi honom.

Rank: 2-6-4-1-7-8-3-5-10-9

 

DD-2, Big Noon-pokalen, 1640:

8 Romeus fick en fin resa senast och avslutade hyggligt, men var chanslös mot Timbal som gled undan till en lätt seger. Han är fortsatt på väg uppåt i form och ikväll får han dessutom Ulf Ohlsson i sulkyn. Här har han ett fint smygläge och med fritt i tid tror jag han blåser ner alla till slut. Chansspikas i och med favoritspiken i första.

Rank: 8-6-7-4-2-9-5-3-11

 

DD-systemet:

DD-1: 2 Calvin Borel

DD-2: 8 Romeus

1 rad x valfri insats

 

Spelstopp kl 21.40

 

Lycka till!