Seek And Destroy gjorde ett jättelopp i måndags och vann trots dödens nästan hela vägen. Angel Rain hade sen uppvisning och DD-oddset stannade vid 12 gånger. Men det var skönt att sätta den ändå. Åby och Solvalla delar på härligheten ikväll och tävlingarna håller ganska bra klass. DD-loppen ser intressanta ut och DD-spiken blir, konstigt nog, inte favorit… Häng på!

 

DD-1, 2140a:

Ett stolopp med några som är i riktigt bra form. Jag tar dock tjuren vid hornen och går all in på 4 True Blue For You. Hon fick en fin resa i rygg ledaren senast och avslutade vasst via open stretch. Hade dock för långt fram i det läget, men såg fin ut. Hon är ganska startsnabb och vill Björn så sitter man i spets tidigt här. Det kan dock kosta mycket då flera andra vill till ledning och Björn vill nog ha henne i ryggar. Därför är en resa i rygg på ledaren återigen aktuellt och jag tror hon flyger förbi över upploppet. Hon kan vinna på flera olika sätt och jag tror hårt på henne ikväll. Spik.

Rank: 4-3-5-6-7-8-12-10-9-2-11

 

DD-2, 1640a:

1 Ebony Boko var riktigt fin i spetssegern senast och visade fin form. Har ett perfekt läge här då han är väldigt startsnabb och han blir svår att lugga på ledningen. Håller han sig lugn och går felfritt har han en bra chans, men han är inte helt rumsren ännu och en gardering är på sin plats. 8 Enge Lincoln spikade jag senast på V75 och då blev han påkörd i första kurvan och galopperade bort sig. Formen ska vara fortsatt fin och han har en tung avslutning. Han plockar ner många till slut och kanske att han plockar ner alla. 12 Top Notch Lady Ås tvingades backa sig sist senast och satt sen fast på innerspår. Örjan körde ingenting och hästen såg ut som en atombomb över mål. Med en bättre resa ikväll kan hon smälla till över upploppet, och Örjan är ju livsfarlig på Valla…

Rank: 1-8-12-5-9-2-3-6-7-4-11-10

 

DD-systemet:

DD-1: 4 True Blue For You

DD-2: 1 Ebony Boko, 8 Enge Lincoln, 12 Top Notch Lady Ås

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 21.40

 

Lycka till!