Skrällen Quota (21 ggr) satt fint igår, men vad gjorde det när I Am Dynamite bara blev trea? Ikväll riktas blickarna mot Sveriges två största banor, Åby och Solvalla. Det är två mycket bra lopp på DD-kupongen ikväll och jag tror det blir minst en skräll på Dubbeln. Efter strykningar har jag tvingats göra om systemet och har en kul spik i DD-2…

 

DD-1, Femåringslopp för ston, 2140a:

11 Donna Di Quattro vann på ett bra sätt i Frankrike senast och var riktigt fin. Hon är stark och tuff och går alltid bra till slut. Kan absolut vara med i segerstriden ikväll. 7 Wingait Ida är i kanonform. Hon tvingades gå i dödens senast vilket inte är hennes melodi. Har en sylvass spurt att tillgå och hon fäller många till slut, kanske alla. 6 Radysin America är en riktigt snabb madame som alltid går starkt till slut. Med i segerstriden ikväll igen.

Rank: 11-7-6-1-5-4-8-9-2-10

 

DD-2, Kriterierevanschen, 2640a:

Lång distans för treåringarna och jag dissar favoriten 2 Day Or Night In ikväll. Han gjorde det jättebra när han vann på V75 senast, men nu är det lång distans för första gången och faktiskt lite tuffare motstånd. Jag tror inte han vinner detta och spikar istället emot. 8 Polycrates Face fungerade inte alls senast och det blev dubbla galopper. På Åby näst senast var han dock fantastisk och stallet är inne på att det blir en liknande insats ikväll. Han är stark och tål att göra grovjobbet själv och felfri tror jag han krossar det här gänget. Spik!

Rank: 8-5-4-2-9-7-11-3-12-6-1

 

DD-systemet:

DD-1: 11 Donna Di Quattro, 7 Wingait Ida, 6 Radysin America

DD-2: 8 Polycrates Face

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 21.40

 

Lycka till!