V86 går idag i Göteborg och Åby, vi får se några bra lopp och några som håller låg klass. På dubbeln ser det instressant ut men chansen till favoritparad är stor tror jag. Därför spelar jag både en rak dubbel och en kombinerad. Häng med!

DD-1 (3140m auto)

I inledningen får vi se ett långlopp över tunga 3140 meter. Tipsettan är given och det är favoriten 7 Takethem, han är riktigt kapabel och stark. Han har varit bra efter sin långa skadefrånvaro och var ute i Jubileumspokalen senast, han hade spår tolv då och kom aldrig in i loppet. Han tål att gå den tunga vägen och tränaren är optimistisk. 1 Alkalizer Am är väldigt kapabel när han får travet och stämma, senast hoppade han innan bilen släppt men gjorde en grym upphämtning och slog nästan vinnaren 10 Leader Tom. Han har ett bra läge och fart att utmana här. 3 Archangel Am är nog den som har högst kapacitet i fältet, han har inte fått det och stämma i slutet men är tillbaka efter vila nu. Jag tror Adrian kommer kära offensivt direkt och jag tror vi får se honom i ledningen och där kan han bli svår att slå. 10 Leader Tom har en grym spurt och går alltid hela vägen oavsett distans och tempo. Han har toppform och ska räknas. Sista strecket går till 8 Twin’s Fairytale som är bortglömd här, han kommer smyga med och med minsta klaff blir han ritkigt farlig. Det är en topphäst vi snackar om och han är given på lappen.

DD-2 (2140m auto)

I DD-avslutningen får vi se Peter Untersteiners nya stjärna på sto sidan 6 Elma Lane bli stofavorit, hon fick ett tungt lopp senast och är ursäktad. Jag tror hon skickas till ledningen omgående då hon är riktigt snabb ut och sen är loppet över. Spets och slut!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,7,8,10

DD-2: 6 Elma Lane

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Takethem

DD-2: 6 Elma Lane

Lycka till! /MLipovac