Åby står som värd för kvällens dubbel och vi får se ett lite bättre lopp och en spårtrappa som är öppen. Jag kommer att singelstrecka i inledningen då jag tror Ulf Stenströmers fina häst leder runt om och i avslutningen garderar jag med några hästar då det ser öppet ut. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

DD-inledningen bjuder på ett  riktigt bra lopp där många av hästarna gått på V75. Jag tror 5 Bear Dancer med Johan Untersteiner i sulkyn har en bra chans att leda runt om. Det mesta talar för att han får överta ledningen och då tror jag Johan får köra lite som han vill. Han har fått ett lopp i kroppen efter vila och ska ha gått framåt med det. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se en öppen spårtrappa med fjorton hästar bakom bilen. Tipset går till 2 Home Front som enligt rapporterna har tränat riktigt bra hemma, han visade högt kunnande i USA och ska räknas direkt i sin debut i Sverige. 1 Quantum Le Monde var väldigt fin i ett billigt gäng senast och ska räknas, kan få en bra resa och utnyttja open stretchen. 7 Odenna Q.C gör alltid bra lopp, senast blev hon störd till galopp men den starten kan vi glömma. Skulle Peter hitta ner i en bra postion kan hon bli farlig, är van vid tuffare motstånd. 12 Dancing Pride vann i sin årsdebut i Danmark och kom femma senast efter att ha galopperat, man ska inte nonchalera Flemming uppsittningar på Åby. Sista strecket ger jag 6 Alston Hall som gick bra från bakspår på kort distans senast, bättre spår nu och ska räknas.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Bear Dancer

DD-2: 1,2,6,7,12

Lycka till! /MLipovac