Kvällens DD hämtar vi från Åby. Omgången ser intressant ut, en storfavorit som jag garderar och en spik. Häng med och se vem det är!

DD-1

DD-inledningen tycker jag känns svårlöst, vi har en ganska stor favorit i 5 I Love Champagne. Hon är startsnabb och laddas för ledningen. Senast blev det spets och slut, kan bli så idag med. Jag väljer och plocka med några hästar och hoppas på skräll då det finns andra intressanta hästar. 10 Önas Ida har visat att kapaciteten finns för sånna här gäng, hon har pausat lite men ska räknas. 11 Nirvana Face har formen och senast svarade hon för en rejäl spurt men blev besegrad, tror hon kan utmana idag. 12 Cummin har toppform men läget drar ner chanserna mycket, tycker ändå hon ska räknas det är ju Goop. 1 Lady Beyonce var lite sämre sist men ska räknas för jag tror hon får smyga med här och kan utnyttja open strechen. En som fick gå i dödens senast och brottas idag med dåligt spår är 8 Filene Va Bene, kommer Peter ner i bra ryggar så kan hon bli farlig. Sista strecket går till 3 Good Timing som har varit bra på slutet, senast var hon slagen men vann innan den starten.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-2 väljer jag och spika 4 Rite On Win som kommer leda runt om. Senast blev han målfotoslagen och är ute efter revansch idag. Han älskar när det blir lite kyligare och han trivs bäst i ledningen. Björn kommer spetsa och leda länge, jag hoppas hela vägen. Spik!

DD-Förslag: 7 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,5,8,10,11,12

DD-2: 4 Rite On Win

Lycka till! /MLipovac