Ikväll väntar en öppen omgång på ett kyligt Åby. Det är jackpot för dem som väljer och spela på V64 och för oss som lirar DD bjuds det på bra odds. DD omgången är ganska öppen och svår tycker jag. Häng med och se vad jag tror på!

DD-1

I DD-inledningen bjuds det på ett bra lopp där dem mest betrodda hästarna dragit lite taskiga spår. Jag väljer och gardera med fyra hästar och hoppas att det räcker. Tipsettan 9 Darling Boko såg riktigt bra ut när hon imponerade i kvalet till derby stoet. I finalen var hon ganska betrodd och var bra men slutade tre. Senast fick hon ta över ledningen och vann sedan enkelt, idag är läget lite sämre då hon fått bakspår men jag tror på henne ändå, hon går i en bra rygg och kommer sitta bra till, jag garderar henne för hon ska gå med skor runt om och jag tror att hon kanske inte går på topp då. Hon är ändå given på kupongen. 12 Listas Rafiki var riktigt bra senast på V86 när han spurtade vasst och förlorade på målfoto, tycker han ska tas på allvar idag för det kan bli ett ganska högt tempo där fram och då kan han svepa hela fältet. 3 Tore tror jag har bra chans att ta hand om ledningen och då tror jag han kan hota, passa honom. Sista strecket ger jag till 4 Prince Orlando som visade toppform senast när han spurtsegrade, kan få en bra resa idag och då kan det bli en repris på förra starten.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett smålurigt långlopp avslutar kvällens DD. 10 Tokio Hotell Hall har varit ute mot hårdare motstånd på sistone och gjort det bra, han kom femma i det danska derbyt med galopp och såg bra ut. Om formen sitter där den ska idag då kan han avsluta riktigt skarpt, distansen tror jag inte är något problem. Dubblar med Veijos 13 Ålands Vikingen som har fått springspår på tillägg. Han brukar se lite små konstig ut men håller alltid farten till mål. Han håller toppform för dagen och skulle det inte bli för mycket strul med positionerna så kommer han att vara med i striden.

Stora DD-förslaget: 8 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,9,12

DD-2: 10,13

Lilla DD-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,9,12

DD-2: 10 Tokio Hotell Hall

Vinnare/Plats spel:

Åby lopp 7 

Spel: 3 Tore (Plats)

Odds: 2,50@Unibet

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.32

Åby lopp 8

Spel: 10 Tokio Hotell Hall (Vinnare)

Odds: 2,55@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.53

Lycka till! /MLipovac