Ikväll drar vi till Göteborg och testar ett spelvärt DD-förslag. Open stretch-banan ger alltid lite extra dimension på spelet och det kan bli bra spridning på oddsen vilket ska utnyttjas. Till start verkar det bli regn, hur mycket är just nu oklart, men som vanligt gäller att vänta in i det längsta med inlämning tills statusen är klargjord!

DD-1

I skrivande stund är spetsrusaren Heart Jack mycket spelvärd. Hästen står med perfekt läge och ger sig sällen från piken när han är i form. Sist höll han sånär undan över medeldistans och allt tyder med det på en formtopp – spets och slut!

DD-2

Här tycker jag att det är läge att gardera storfavoriten, Finish Brandon, så han fått ett dåligt utgångsläge och dessutom riskerar svar invändigt. Hästen är bra nog att vinna från dödens, men då får det inte häxa för mycket.

En lätt bortglömd häst med mycket hög kapacitet blir mitt motbud. Old Faithful var mycket bra under fjolåret, men har inte hittat dit i år. Nu pratas det dock om barfotakörning och det var så hästen blommade ut för nästan ett år sedan. Läget är mycket bra och med lucka till slut vill inte jag stå utanför!

Spelförlag: DD-1: 3. DD-2: 7,10

100 sek x 2 komb = 200 sek