Åby står som värd för kvällens dubbel och det bjuds på bra lopp. Flemming Jensen är mannen som står i rampljuset på dubbeln då han kör båda favoriterna. Jag går emot honom i den först avdelningen medans jag garderar hans stora favorit i avslutningen. Häng med!

DD-1

I inledningen tycker jag att tre hästar sticker ut lite grann, det säkraste är att strecka alla tre men jag tycker att en häst har bättre chans än dem andra två och det är 1 Search Launcher. Han trivs väldigt bra med innerspår då han är startsnabb, Johan kan välja taktik, köra i ledningen eller släppa och spurta på open stretchen. Jag tror han väljer att kör i ledningen och då tror jag han kan bli svårfångad. Han har bättre form än vad raden visar och jag singelstreckar 1 Search Launcher!

DD-2

I avslutningen har vi en storfavorit i 8 Roxie Lavec, hon är en stark märr som jag tycker borde vinna detta ganska enkelt. Jag vill gardera henne då hon har innerspår på tillägg och kan tapp aktionen när hon går ute i spåren. 6 Alfa Star S är den som jag tror kommer sitta i ledningen, med hjälp av springspåret så kan Conrad få iväg honom och då kan det räcka långt, frågan är bara om Conrad kanske släpper om Flemming kommer med 8 Roxie Lavec i ett tidigt skede. Sista strecket ger jag 3 Quantum Striking som är skrällen i loppet, han var ute på V75 i höstas och gjorde det okej, jag tror Johan kommer sikta på ledningen för att sedan släppa och försöka segra via open stretchen. Han var inte helt hundra senast och jag tror på en bättre insats ikväll.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Search Launcher

DD-2: 3,6,8

Lycka till! /MLipovac