Nattsvart på DD igår och bara att ta nya tag. Åby kör ikväll och det är ganska bra klass på loppen. Tyvärr bara åtta hästar till start i DD-1, vilket jag tycker är enormt dåligt. Där hittas dock kvällens spik som är redo för årets första seger.

 

DD-1, 1640a:

8 Orion Tilly gjorde årsdebut senast och gjorde ett ganska bra lopp. Han lär gå framåt rejält med det loppet i kroppen och nu vankas det dessutom skoryck. Jag tror han visar sig vara starkast och snabbast till slut och att han vinner detta efter behag.

Rank: 8-3-4-1-7-5-2-6

 

DD-2, 1640a:

1 Sun Esterel stod inte att känna igen i årsdebuten för två starter sen och Flemming var klart bekymrad. Åkte hem till Danmark och vann sen på ett bra sätt och Flemming kunde andas ut. Här har han ett lurigt läge då han inte är någon raket från start, men Flemming brukar ju inte sitta fast. Ska ses med en bra chans här och jag kan inte tänka mig något annat än att det blir barfota runt om ikväll. Jag dubblar dock med stallkamraten 9 Gantab Håleryd som gjort det bra hos Flemming så här långt. Han har en vass avslutning och ger sig sällan i en slutstrid. Inte helt omöjligt att han blåser ner alla till slut.

Rank: 1-9-10-5-7-6-12-2-3-11-4

 

DD-systemet:

DD-1: 8 Orion Tilly

DD-2: 1 Sun Esterel, 9 Gantab Håleryd

2 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!