Gårdagens tips var inte mycket att ha. Favoriten i kallblodsloppet, Järvsö Blomster, var för bra och Goop hade verkligen satt i ordning Heartbreaker VS i regidebuten. Ikväll är det dock hemmaplan för min del då Åby kör V64 och DD. Spiken såg finfin ut senast och har en toppchans ikväll. Känslan är att tipsen sitter ikväll!

DD-1, Stolopp, 2140a:

4 Countrygirl Ås hamnade i tredje inner från start senast, kom ut i andraspår med 600 kvar men satt ändå hermetiskt instängd när man svängde in på upploppet. Med 50 meter kvar kom luckan men då var det för sent. Hon har haft lite otur i loppen på slutet men formen är fin och ikväll är det väl ändå dags? Hon kommer få en fin resa och lär knappast sitta fast. Hon har en vass avslutning och jag tror hon blåser ner det här gänget utan problem sista 300. Kör i tid bara, Claes!

Rank: 4-1-2-9-7-10-3-6-5-8

 

DD-2, 2640:

3 Emil B Boko blev för laddad från start senast och galopperade. Gick bra efter galoppen och håller sin fina form. Kan vara lite stökig i volten, men klarar han starten sitter han tidigt i ledningen och är hästen att slå. 5 Speedy Sus var bra senast och är i fin form. Jag trodde länge att han bara var en sprinter, men har fått tänka om nu när han även går på lång distans. Kan få en fin resa här och är vass till slut. Inte golvad. 14 Part Nan Angelen är hopplös att få runt felfritt, men de dagar han får för sig att trava hela vägen är han riktigt bra. Formen är klart bättre än raden och jag tror Bergh närmar sig en lösning med honom. Felfri ett segerbud! 7 Önas Ida gör årsdebut och det kan saknas lopp i kroppen. Hon är dock bra och jag vågar inte tappa bort henne här. Tvärspeedig till slut och med en smygresa kan hon dyka upp i segerstriden ändå.

Rank: 3-5-14-7-6-10-2-15-12-1-4-9-13-8-11

 

DD-systemet:

DD-1: 4 Countrygirl Ås

DD-2: 3 Emil B Boko, 5 Speedy Sus, 14 Part Nan Angelen, 7 Önas Ida

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!