Åby står som värd för söndagens dubbel och vi bjuds på två bra lopp. I inledningen får vi se en riktigt tuff kamp mellan Oliver Kronos och Lover Face, jag singelstreckar en av dem. I avslutningen får vi se ett öppet lopp där jag varnar för två skrällar. Häng med!

DD-1 (3140m volt)
I inledningen får se se ett riktigt roligt lopp där det står mellan två riktigt fina hästar, 10 Oliver Kronos och 11 Lover Face. Den förstnämnde har vilat några veckor efter sin vinst på Solvalla senast. Det kan fattas lite i honom och jag tror att 11 Lover Face är en starkare häst. Jag väljer därför att singelstrecka 11 Lover Face som jag tror passar bättre på den leriga banan som är på Åby. Han räckte inte riktigt till senast mot Zonguldak men kommer idag söka snabb revansch. 3140 meter passar honom utmärkt och jag tror han kliver runt allihopa.

DD-2 (2140m auto)
I avslutningen får vi se ännu ett roligt lopp som är lite mer öppet. Tipset går till 1 Ne Me Quitte Pas som var riktigt bra i sin årsdebut senast, det blev ledning runt om och kan Björn ta hand om ledningen igen så tror jag på samma scenario. 5 Leader Tom är värst emot när det gäller ledningen då han kan öppna riktigt raskt, jag tror han släpper till den som kommer fram och hoppas att han spurtar ner ledaren på upploppet. En rolig skräll som ska med. 10 For Pleasure As har visat toppform i sina senaste starter och fick vinna senast på V86. Han möter idag ett lättare gäng och ska ses med bra chans att ta sin andra vinst. 4 Åtting Hornline var fin senast men fick se sig besegrad av 10 For Pleasure As. Idag har han dragit ett bra spår och ska räknas. Sista strecket ger jag 7 Trust Launcher som jag jagat på sistone, han har radat upp tre andra platser på slutet och står på tur för en seger nu tycker jag.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats
DD-1: 11 Lover Face
DD-2: 1,4,5,7,10
Lycka till! /MLipovac