Åby står som värd för en rolig omgång där vi får se tvååringar, treåringar och fyraåringar. Bästa loppet tycker jag är DD-1 där några derbyfinalister startar. Häng med och se vad jag lirar!

DD-1

DD-inledingen bjuder på det klassiska S:t Leger loppet över 3140 meter. Storfavorit blir 2 Ivar Sånna som var ruskigt bra i derbyt. Han vann nästan efter att ha travat utvändigt ledare. Tror man vill ha lite revansch här, inte för att detta är lika stort som derbyt men vinna vill man alltid. Man siktar på Breeders Crown lite längre fram och detta loppet är inte det viktigaste så därför garderar jag honom. Tar med 1 Archangel Am som är streckad till ynka 9%. Han har inte fått det och stämma senaste två starterna men man måste alltid räkna med honom för kapaciteten har han. Tar med Björn Goops 5 Reckless också som avslutade riktigt bra och slutade fyra i derbyt. Han gör aldrig en dålig insats och skulle det krångla lite för favoriten då kan han vara framme.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ännu ett långlopp fast över 2640 meter. Tipsettan ger jag till 3 Ne Me Quitte Pas som jag tror tar hand om ledningen, tror att han svarar ut alla andra men sen kanske Björn väljer och släppa ledningen för att hästen gillar rygglopp och på Åby finns det ju open stretch, där kan han spurta bra. Dubblar med en intressant häst i 2 Rapide Du Pommeau som vann senast på Ålborg, det va hans första vinst i sin nya regi. Flemming Jensen har valt och köra favoriten 4 Trans Atlantic som verkar väldigt svår och köra, han har en del galopper men är i grunden kapabel. Väljer och chansa bort honom då jag tror han ställer till det igen.

DD-Förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,5

DD-2: 2,3

Vinnare/Plats spel:

Åby lopp 7

Spel: 5 Reckless (Plats)

Odds: 1,65@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.31

Åby lopp 8

Spel: 3 Ne Me Quitte Pas (Vinnare)

Odds: 5,25@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac