Oleander Face åkte dit i sista steget igår och det var många svordomar framför tv:n, det kan jag lova. Riktigt tungt, men vi tar nya tag. Hemmaplan ikväll då det är Åby som kör V64 och DD. Klassen på loppen är dock inget att skryta med denna veckan. DD-spiken leder runt om och blir inte favorit!

 

DD-1, 2640:

Inget snack om att 10 Alamo Boko är klart bästa hästen. Han har dock en förmåga att straffa ut sig själv med galopper, vilket han gjorde i comebacken senast. Han har problem med aktionen och voltstart är inte heller helt optimalt. Går han felfritt slaktar han det här gänget, men jag litar inte alls på honom ikväll. 5 Sonador har formen på topp och gillar distansen. Gör favoriten bort sig är han med i segerstriden. 9 Quantanamera galopperade bort sig med 650 kvar senast då hon skulle gå med i ett anfall. Hon är i bra form annars och har en sylvass spurt att ta till. Ska dock starta redan på måndag igen och man kan ju undra vilket lopp de går mest in för? 4 Esteban Boko vann på ett bra sätt senast och han är i bra form. Klarar distansen och är inte helt golvad om de mest betrodda gör bort sig.

Rank: 10-5-9-4-7-3-6-8-2-1

 

DD-2, Stolopp, 2140a:

4 Lass Nice fick en fin resa senast men hängde bara med till slut. Jag tror hon trivs bättre i ledningen och jag tror hon kommer dit ikväll, då hon är ganska startsnabb. Formen är annars bra och jag tror som sagt att hon leder detta runt om. Chansspikas!

Rank: 4-9-10-7-3-8-5-6-2-1-11-12

 

DD-systemet:

DD-1: 10 Alamo Boko, 5 Sonador, 9 Quantanamera, 4 Esteban Boko

DD-2: 4 Lass Nice

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!