Juldagen och vi bjuds på trav från Göteborg och Åby. Dubbeln ser intressant ut och jag tror att pappa och son Untersteiner kan fixa degen åt oss. Garderar pappa Untersteiner i DD-1 pga spåret medans jag singlar sonen i DD-2.  Hoppas ni hade en bra jul och jag önskar alla en god fortsättning. Häng med!

DD-1

12 Wannabe har inlett karriären bra och har två segrar på fyra starter. Hon har dragit ett tråkigt utgångsläge och behöver lite klaff på vägen för att ta sin tredje raka seger. Hon har kapaciteten att kliva runt hela gänget. 2 Lord Brodde ska räknas tidigt med dessa förutsättningar då han har chans på tidig ledning och från den positionen kan han räcka långt. 11 C.C Image avgjorde med en fin spurt senast när han inledde på tillägg. Tror det kan räcka hela vägen här om han skulle få rätt rygg resa. Sista strecket ger jag 4 Wicked N.O som har kapacitet att segerstrida här men är väldigt osäker i travet. Skulle han sköta sig så kan han utan tvekan vara den som vinner.

DD-2

4 Artemis öppnar snabbt från start och ska från sitt utgångsläge ses med toppchans. Jag tror på tidigt ledning och sen är det bara för Johan att leda runt om. Distansen är passande och jag tycker hon står på tur för en seger nu. Motståndet skrämmer mig inte och jag singelstreckar henne på dubbeln.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,4,11,12

DD-2: 4 Artemis

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 12 Wannabe

DD-2: 4 Artemis

Lycka till! /MLipovac