Dubbeln på Valla igår var en rolig upplevelse även om jag inte satte mitt tips! H.R On Line vann för gamle räven Jean Taikon till otroliga 174 gånger fläsket och då kan man inte annat än att skratta åt allt annat värde en sådan seger skänker travet. Jag tar nya tag ikväll på Åby istället.

DD-1

Åkes Opportunity står fint till i detta stolopp och ska ha fin chans efter att ha lyft sig betydligt under hösten. Hästen är dock ingen blixt ut och det luktar dödens här.

Mitt motdrag är Eketorpets Tess som verkligen har formen på topp för dagen. Hästen har varit bländande på slutet och bortsett från senast, då hästen hoppade bort sig, har hon varit otroligt bra. Hon står nu med ett kanonläge och jag tror hon vinner loppet med lite klaff.

DD-2

Breeder´s Crown för för tvååringarna rundar av tipset och det ser ut att stå mellan två fina ungdomar. Nuggets Face och Radieux vann båda sina senaste lopp med nästan hela upploppet. Den förstnämnde kanske något mer imponerande på en topptid, men det jag såg av Luddes italienare gör att han inte kan stå utanför spelet. Hästens steglängd och sätt att tugga på gav mersmak och jag tror det blir en härlig duell upploppet ner!

Spelförslag: 2 x 2 rader x 75 sek = 300 sek

DD-1: 1,4

DD-2: 4,10