Åby ståtar med DD-spelet denna kväll och det är rätt fina tävlingar för att vara mitt i veckan. Just DD-spelet ser extra intressant ut och vi har fastnat för fyra kombinationer varav två ger mycket bra betalt om någon av dem skulle gå in. Tänk på open stretch!

DD-1

Hade Breedlove kunnat gå utan skor ikväll hade han fått stå ensam på lappen, men det slet för mycket sist och det blir skor på bak.

Insatsen Breedlove bjöd på sist var dock en fingervisning på vad hästen kan när han är hel och fräsch. Hästen har haft mycket problem under sin karriär, men är nu enligt stallet i full form och given på lappen. Värsta motbudet är Alu´s First Line som gör sin andra start för Svanen. Det blev galopp i debuten, men hästen såg fin ut och reparerade storstilat till ett fjärdepris. Eventuellt blir det barfota nu och det brukar ju göra några meter på Åkes hästar…

DD-2

I andra avdelningen vill vi varna kraftigt för Kendrick´s Victory, en häst som varit skadad och nu äntligen tränar som gjorde inför sina segrar i våras.

Hästen som Åke håller högt är en snabbstartare även i volt och bäst i spets – bra chans om piken nås. Beckman är dock även han given på lappen. Hästen debuterade med mersmak för Åke och hästen såg rappare ut än någonsin tidigare. Det blir barfota runt om igen och hästen ska räknas trots sitt trista läge.

Spelförslag: 2 x 2 rader x 75 sek = 300 sek

DD-1: 8,9

DD-2: 5,11