Ikväll är det hemmaplan för mig då dubbeln går på Åby. Tävlingarna ser intressanta ut och jag tror vi kan få ett hyggligt odds. Jag garderar inledningen då dem mest betrodda gör sina årsdebuter idag, i avslutningen tror jag på Jonny Takter hela vägen. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningenfår vi se ett öppet lopp där tipset går till Veijos starka 3 Daryl Boko. Han gör årsdebut idag men har gått ett provlopp och idag när man utrustar med det bästa så tror jag att chansen att vinna är bra. Värsta motbudet 10 State Of Liberty gör också årsdebut men har en väldigt hög kapacitet, Jeppe Juel är väldigt optimistisk och talar alltid väldigt högt om denna häst. Han ska med på kupongen på sin kapacitet. 2 Pagliarolo Jet gjorde debut i Sverige senast och kom sexa, han gick väldigt bra ute i spåren och med dagens utgångsläge ser det intressant ut. Ingves kommer vara offensiv tror jag och rygg ledaren kan vara en bra position då open stretchen finns. Tar också med Flemmings båda hästar, 7 Winky Spot och 8 Com Åstad som båda är starka och tål göra jobbet ute i spåren, får dem rätt lopp då kan dem komma flygandes på upploppet.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett stolopp där jag tror Johnny och 2 Grace From Above leder runt om. Hon var väldigt bra senast när hon gick utvändigt ledaren och kom tvåa. Starten innan blev hon fast och hade en del sparat, idag tror jag som sagt att hon sitter i ledningen och då blir hon svårslagen. Kör bara Johnny!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,7,8,10

DD-2: 2 Grace From Above

Lycka till! /MLipovac