Vi ska till Göteborg och Åby travbana där kvällens dubbel går. Omgången ser öppen ut och jag tror vi kan få ett bra DD-Odds. Jag väljer att singelstrecka favoriten i DD-1 medans DD-2 streckar jag på med sex hästar. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett bra kortlopp där den som har råd kan gardera med några hästar. Jag väljer att singelstrecka favoriten på innerspåret 1 Finish Brandon för jag tycker det andra loppet på dubbeln är väldigt öppet och många streck går åt där. 1 Finish Brandon tror jag har bra chans att hålla upp ledningen från sitt innerspår och då blir han svårslagen. Ingves kommer göra allt för att försvara ledningen men skulle det inte funka då kommer han få chansen på open stretchen sen. Kör bara Peter!

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen bjuds det på stolopp över medeldistans där dom som tjänat mer än 165.000 står tjugo meter bakom. Tipset går till 3 On Good Terms som har toppform och står på tur för att vinna, han har tre andraplatser och en fjärde plats på dom fyra senaste starterna och idag tror jag han äntligen kan få en etta i resultatraden. Hon är ganska snabb från start och med brist på startsnabba motståndare så tror jag hon sitter i ledningen, där blir hon svår att plocka ner. 10 Regale Di Poggio har visat prov på bra avslutningar, lite tråkigt utgångsläge men med rätt ryggar så tror jag hennes avslutning kan fälla många. 5 Star Di Poggio hade oflyt senast när hon aldrig kom ut, hon väntade på luckan för att attackera men den kom aldrig, från ett bra läge så ska hon räknas tidigt. 12 Alfayette Aggerup tyckte jag hängde bra med i sin comeback senast mot mycket hårdare motstånd än idag, med loppet i kroppen tror jag hon gått framåt och med springspår på tillägg kan Joakim hitta bra slagläge, räkna med henne. 4 Dreamgirl River gör comeback efter några månaders vila och kan skrälla, hennes kapacitet är bra och med Johnny Takter som har form kan allt hända. Sista strecket ger jag 7 Stardust Lady som formen är god på, hon brukar ha lite problem med voltstart men klarar hon den så tror jag Daniel kör framåt och hoppas på en bra position, hon gör nästan alltid bra lopp och är min outsider i detta lopp.

DD-förslag: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Finish Brandon

DD-2: 3,4,5,7,10,12

Lycka till! /MLipovac