Igår galopperade mitt drag i DD-1 och dubbeln var förstörd. Vi tar nya tag ikväll när dubbeln går på hemmaplan, jag kommer inte vara på plats då jag har bortamatch mot Alingsås. Vi får se två kluriga lopp tycker jag, favoriterna är ganska klara om man kollar procenten men jag är inte så säker på dem. Jag garderar båda och hoppas att någon faller. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se en ganska svag favorit tycker jag, 10 Frozen Royalty. Han är strulig och har en del galopper i raden men skulle han få travet och fungera då kan han kliva runt detta gäng utan problem. Han gör en mini comeback ikväll och jag vågar inte singelstrecka honom utan dubblar med 11 Alva Garbo som är en häst som varit favorit på V75. Hennes starka vapen är avslutningen och med bra form och lite klaff då tror jag hon blåser till dem. Det låter uppåt från stallet och jag har en bra känsla på henne.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett fint stolopp över kort distans. Favorit blir Bo Westergårds fina märr 6 Princess Of Love, hon älskar offensiva upplägg och trivs i ledningen som en fisk i vattnet. Hon vann enkelt från ledningen senast i Danmark och jag tror man siktar på det igen ikväll men skulle man inte få ledningen så är det ingen fara för hon går bra bakifrån också. Jag tycker dock att det finns två roliga drag i loppet, en av dem är 8 Quintessense som är riktigt fartfylld och gick ruskigt bra senast trots galopp. Felfri kan hon sänka allt. Det andra draget är 1 Twin’s Zindy som fått ett perfekt utgångsläge. Hon är ganska snabb ut och Stefan får välja ifall han vill köra i ledningen eller släppa till favoriten och försöka slå henne på open stretchen. Hon vann på ett snyggt sätt senast och har formen på topp, jag varnar extra på henne!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10,11

DD-2: 1,6,8

Lycka till! /MLipovac